2017-04-20 07:33
Stu Forster / Getty Images

Monaco har overrasket alle i denne sæson, hvor de i går spillede sig i Champions League-semifinalerne. Ifølge holdets unge angrebstalent, er spillerne blot en gruppe venner, der har det sjovt.

At AS Monaco er i Champions League-semifinalerne er en god historie, men historien over dem alle hedder Kylian Mbappé. Den blot 18-årige fransk-camerounesiske angriber har i denne sæson ladet hele fodboldverdenen kende hans navn, og i går slog han så også sit navn fast i historiebørgerne, fordi han med sit mål blev den yngste nogensinde til at score fem mål i Champions League-sammenhæng. 

Kylian Mbappé scorede allerede kort efter dommerens startfløjt i returopgøret mod Dortmund i går, og da angrebskollegaen Radamel Falcao lidt senere gjorde det til 2-0, var kampen reelt afgjort.

Ikke nok med at Monaco er i semifinalerne i Champions League, så topper holdet også Ligue 1, hvor de har samme antal point som PSG, men har spillet en kamp færre. Det ser den unge angriber som fantastisk.

- Det er en fantastisk sæson for os. Vi er en gruppe venner, der har det sjovt på banen sammen. Det er vi meget glade for, og vi håber, at det fortsætter, siger han til uefa.com.

- Vi prøver ikke at tænke for meget, vi spiller bare på den måde, vi er vant til. Det er en angribende stil, hvor vi vil fremad. Det er det, vi kan bedst, så vi kommer ikke til at gøre noget som helst andet. I aften virkede det fint, og vi kvalificerede os til semifinalerne.

Om Monaco og Kylian Mbappé møder Juventus, Real Madrid eller Atletico Madrid er endnu uvidst, men det er sikkert, at den 18-årige angriber til sommer bliver et varmt emne på manges transferlister.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?