• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Mourinho efter 0-1 nederlag: Jeg ville gerne have Poulsen

Foto: Getty Images

Jose Mourinho siger efter Champions League-nederlaget til RB Leipzig på hjemmebane, at han gerne ville have spillere som Yussuf Poulsen og Emil Forsberg til at kunne sætte på banen, når hans spillere blive trætte - men han har ingen han kan spille, mener den portugisiske træner.

Af Anders Friis Daugbjerg

Onsdag aften skulle Tottenham forsøge at give sig selv et godt udgangspunkt i den første af to ottendedels-finaler i dette års Champions Leauge, da Spurs på hjemmebane tog i mod RB Leipzig.

Tottenham gik ind til opgøret med skader til de bedste målscorer på holdet Harry Kane og Son, og det var tydeligt, at der manglede en goalgetter på banen.

Mandskabet, som var i finalen i sidste års udgave af Champions League, havde ikke det store at komme med, og i anden halveg, da Leipzig prikkede hul på bylden og scorede til 0-1, der virkede det til, at Tottenham ikke havde mere at give af - de pressede på, men blev aldrig farlige.

0-1 blev kampens resultat, og det er skuffende, men holdet kan bestemt være tilfreds med præstatoinen, siger Mourinho:

- Jeg kan ikke bede mine spillere om mere - vii spillede fantastisk. Det er umuligt at gøre det bedre. Det er svært at gå ind til en meget hård fight med en pistol uden kugler (reference til manglen på spillere, red.), og det var det, vi gjorde. Jeg kan ikke forvente mere af mine spillere. Jeg er meget, meget tilfreds med spillernes pæstation, siger han ifølge TV3 sport efter kapmen.

Læs også:Werner gav RB Leipzig sejren over Tottenham efter klodset fejl

Tottenham havde blandt andet Jan Vertonghen Tanguy Ndombele, Eric Dier og Erik Lamela på bænken, men ikke nogle angribere, som ifølge ham selv kunne ændre slagets gang - derfor ville han rigtig gerne have haft danske Yussuf Poulsen at kunne sætte ind:

- Leipzig spillede godt. Men jeg ville også godt have de spillere på vores hold, som de har på deres bænk. Jeg vil gerne have Poulsen, jeg vil gerne have Forsberg, men de er på deres bænk, siger Mourinho.

- Så når Nkunku er træt, så kommer der en frisk spiller ind, når Schick er træt så kommer Poulsen ind, og jeg har aboslut ingen. Ingen jeg kan sætte ind, siger Mourinho, der også understreger, at Lamella ikke trænede en eneste gang med holdet før kampen mod RB Leipzig.

Læs også:Dagens Spilforslag: Tottenham taber ikke på hjemmebane

Returkampen mellem Leipzig og Tottenham spilles d. 10 marts.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: To navne i spil til toppost i United

Læs også:Skadeskrisen forværres: Son er ude i flere uger med brækket arm

Læs også:Bayern bankede FC Köln efter drømmestart

Superliga

Mere Superliga

Fokus