• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mikkel Sloth

Mourinho om Eriksen og reserverne: Fik meget information

Foto: Getty Images

En lang række spillere fik sjældne minutter under José Mourinho i nederlaget til Bayern München onsdag aften, og portugiseren var glad for sin beslutning om at stille med flere reserver - herunder Christian Eriksen

Af Mikkel Sloth

Det var to hold uden flere af de normale stjerner på holdet, som mødtes i München i går. Hjemmeholdet Bayern München var eksempelvis uden deres stjerneangriber Robert Lewandowski, mens Tottenham var uden deres ditto, Harry Kane.

Tottenham-manager José Mourinho havde i stedet valgt at give spilletid til en masse spillere, som ikke har fået meget spilletid siden portugiserens ankomst til klubben, om blandt andre danske Christian Eriksen fik sin første start under Mourinho. Og selvom det blev til et nederlag på 3-1, var José Mourinho glad for sin disposition, fortæller han til Tottenhams hjemmeside.

Læs også:United-assistent: Vi vil stadig købe superstjerner

- Jeg er lige ankommet og har brug for information, så det faktum at vi allerede havde kvalificeret os gav nogle muligheder. Jeg er glad for de beslutninger, jeg tog, og jeg håber, at fansene forstår dem, siger Mourinho og fortsætter:

- Internt var alle forstående. Vi var alle enige om, at det var det bedste for dem, som spiller alle minutter, det bedste for dem som ikke spiller og det bedste for de unge spillere, som har brug forat udvikle sig.

Læs også:United-assistent: Vi vil stadig købe superstjerner

Udover Christian Eriksen stillede Tottenham med reserver og unge spillere som eksempelvis Juan Foyth, Kyle Walker-Peters, Giovani Lo Celso og Ryan Sessegnon, mens Harry Kane og Dele Alli ikke engang var med på bænken. Men, det gav pote trods nederlaget.

- Jeg tager en masse information med om spillere, som kommer til at påvirke mine beslutninger fremover, afslutter José Mourinho.

Tottenham var på forhånd sikker på at slutte som 2'er i deres Champions League gruppe. Nu kan de se frem til at møde Wolverhampton på udebane i Premier League i weekenden, inden de på mandag finder ud af, hvem der venter i Champions Leagues 1/8-finale.

Læs også:Fakta: Disse hold er videre i Champions League

Læs også:Ingen Kane eller Lewandowski: Bayern besejrede Tottenham og Eriksen

Læs også:Atletico er videre i CL efter sejr

Læs også:Jesus afværgede ny City-krise

Superliga

Mere Superliga

Fokus