• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Jes Dorph-Petersen afløser Peter Schmeichel som vært på Champions League-fodbolden på TV3+.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Mr. News, Jes Dorph-Petersen, har fået nyt job. I foråret skifter han sit job gennem 22 år på TV2 ud med jobbet som vært på Champions League-fodbold på TV3+, hvor han afløser Peter Schmeichel, der har været vært på kanalen i snart otte år.

- Jes Dorph-Petersen træder ned i et par store sko, idet han fra efteråret 2012 skal afløse Peter Schmeichel som vært i Champions League studiet på TV3+. Vi har hvert år forbedret vores dækning, og vi er sikre på, at Jes Dorph med sin værtserfaring, sit gode og smittende humør og store fodboldpassion vil kunne bidrage til yderligere udvikling af det fantastiske indhold, som redaktionen på TV3+ har leveret sammen med alle holdene i Champions League hvert år.

- Vi ønsker at forny vores redaktionelle dækning fra sæsonen 2012, og her er ansættelsen af Jes Dorph central i forbindelse med vores ambitioner, siger TV3's sportschef Peter Nørrelund.

Jes Dorph-Petersen ser frem til den nye udfordring på TV3+. Allerede nu glæder han sig til at se, hvem det danske mesterhold trækker i det gruppespil, som de er garanteret en plads i i næste CL-sæson.

-Jeg drømmer allerede om, at det danske hold trækker et af de helt store hold. Barcelona, Real Madrid eller Manchester United. Lad os få dem til Danmark. Vi så sidste sæson, hvordan nationen gik i ekstase, da Barcelona besøgte København. Det kunne jeg godt tænke mig at opleve igen.

- Da jeg fik muligheden for at komme på TV3+ for at lave Champions League, indså jeg, at det her var en af den slags muligheder, man kun får én gang i livet. Jeg har gennem mange år været fast seer på Champions League, og jeg er imponeret over den dækning, TV3+-redaktionen har leveret. Jeg glæder mig derfor enormt til at blive en del af det team, som skal dække verdens bedste fodboldturnering, siger Jes Dorph-Petersen.

Peter Schmeichel har valgt at søge nye udfordringer og stopper med udgangen af året, oplyser TV3's pressechef Søren Hedman til tvtid.dk.