• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Neuer bliver klar til Liverpool-brag

Manuel Neuer sad ude i weekendens Bundesligakamp, men bør nå at blive klar til 1/8-finalerne i Champions League mod Liverpool

Af clbold.dk

Bayerns München har en af verdens bedste målmænd i Manuel Neuer, men den tyske keeper har været plaget af en række skader de sidste par sæsoner. Senest sad han ude med en skade i tommelfingeren, da Bayern München i weekenden tabte til Bayer Leverkusen i Bundesligaen.

Men Manuel Neuer er allerede tilbage i træning, fortæller ESPN. De beretter, at han deltog i tirsdagens træningspas.

Dermed kan Bayern München-fans ånde lettet op. Der er kun to uger til, at den tyske storklub skal møde engelske Liverpool i Champions Leagues 1/8-finaler. Det var frygtet, at den seneste skade muligvis ville holde den normale førstekeeper ude af opgøret. Der ser heldigvis for Neuer og Bayern München ikke ud til at være tilfældet.

Bayern München kommer med garanti til at undvære Thomas Müller til begge opgør. Han blev udvist i den sidste gruppekamp mod Ajax Amsterdam, og blev tildelt to karantænedage, der bliver afsonet i de to kampe mod Liverpool. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.