• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Ny skade kan holde Neymar ude af begge United-opgør

Neymars ankelskade ser ud til at være værre end først antaget, og det kan ende med, at han går glip af begge Champions League-kampe mod Manchester United.

Af Oliver Okstrøm

Den brasilianske verdensstjerne Neymar måtte forlade banen mod Strasbourg i sidste uge med en ankelskade, og derfor forventes det, at han kommer til at misse første opgør mod Manchester United i Champions Leagues ottendedelsfinale.

Det er en kamp, som spilles 12. februar, mens returkampen først er 6. marts, men ifølge den franske sportsavis L'Equipe er det langt fra sikkert, at Neymar kan blive klar til returopgøret. De mener nemlig at vide, at skaden kommer til at holde ham ude helt frem til slutningen af marts.

Her bliver det endvidere forklaret, at Neymars skade minder meget om den skade, som han blev ramt af i sidste sæson - og at han har svært ved at hele sin skade.

I den forbindelse ser det ud til, at PSG's lægestab samt den brasilianske landsholdslæge Rodrigo Lasmar skal afholde et møde, hvor PSG-folkene angiveligt mener, at endnu en operation er uundgåeligt, mens den brasilianske læge er mere tilbageholdende.

Hos PSG har man desuden også Marco Verratti ude med en skade, og dermed er holdet hårdt ramt på to meget afgørende spillere forud for kampen mod Manchester United i den kommende måned.

I sidste sæson var Neymar også ramt af en skade omkring ottendedelsfinalen, hvor han missede det ene af to opgør mod Real Madrid, hvor den franske storklub endte med at ryge ud til de kommende vindere.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.