• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Nicklas Grodt Degn

Norsk komet afslog Juventus: Det var for tidligt

Foto: Getty Images

Erling Braut Håland fortæller, at han havde et tilbud fra Juventus inden han valgte at tage fra Molde til RB Salzburg.

Af Nicklas Grodt Degn

Sammenligninger med idolet Zlatan, historier om Champions League-hymnen for fuld udblæsning i bilradioen inden debuten i Europas største klubturnering og så lige de tre mål i første halvleg af netop den debut.

Erling Braut Håland er hele Europas nye kulttalent, og storklubberne meldes allerede i gang med at forme en lang kø ned til det bord, hvor de håber at Håland vil sætte sig ned for at skrive under med lige netop deres klub.

Allerede i vinter var den i dag 19-årige nordmand en eftertragtet herre, og her endte det med at blive RB Salzburg, der fik den eftertragtede autograf. Men større klubber var inde i billedet, bekræfter Håland selv.

- Jeg syntes, det var for tidligt at tage dertil. Salzburg var den klub, der passede mig bedst, og jeg tænkte også, at det var vigtigt at kigge på, hvor vigtig en rolle jeg ville spille for den klub, jeg endte med at tage til. Der er en større chance for at spille her, siger Erling Braut Håland ifølge BBC.

Håland har i denne sæson scoret 17 mål i 10 kampe for RB Salzburg. Blandt de mange klubber, rygebørsen kæder ham sammen med, går Manchester United ofte igen. Den engelske storklubs træner, Ole Gunnar Solskjær, trænede Håland i Molde fra 2017 til december 2018.