• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Tipsbladets Champions League-magasin er på gaden med 90 siders fuldfed optakt til Europas fineste klubturnering. Glæd dig til interview, analyse, baggrund, statistik og meget mere uundværligt fodboldnørderi.

Af Tipsbladet

Hvad har Christian Eriksen, Nemanja Vidic og Nikolae Ceausescu til fælles? De er alle en del af de mange historier i Tipsbladets Champions League-magasin, der er på gaden nu.

Glæd dig til en lækkerbisken af en fodboldbibel med masser af fed læsning:

Kæmpe optakt med 32 klubsider
Kom helt tæt på alle 32 klubber i årets Champions League. Tipsbladet giver dig fakta, trupper, trænerportrætter og udpeger profiler for samtlige hold.

Hvordan slår man FC Barcelona?
Tipsbladet har talt med flere kloge fodboldfolk, der bringer en analyse af Barcelonas dominans og giver et bud på, hvordan man besejrer Pep Guardiola.
”Jeg tror, at Mourinho har ét formål tilbage i sit liv, og det er, at få skovlen under Barcelona. Han er besat af tanken om at vinde over dem, og alt er sat ind på det,” siger Kasper Hjulmand.

Christian Eriksen eksklusivt
Stort interview med dansk fodbolds nye ambassadør, der er eneste dansker med udsigt til fast spilletid i efterårets Champions League.
"Det er en speciel følelse at stå overfor nogle modstandere, som man kender som stjernerne fra TV. Det er stadig nyt for mig," siger Eriksen blandt andet i det store interview.

Rumænske mestre i Ceausescus skygge
Tipsbladets Champions League-magasin giver dig den rystende historie om rumænsk fodbolds udvikling fra årene med korruption i Nikolae Ceausescus tid til nutidens mestre fra Otelul Galati. Spændende læsning om en pokalfinale, der løb løbsk, om kommunismens rolle i fodbolden og om al balladen i et land, der er svært at holde af.

Victor Valdes taler ud
FC Barcelonas målmand taler ud om de seneste års dominans, om fejden med Real Madrid – og om sin kærlighed til motorcykler. Eksklusivt interview – kun i Tipsbladets Champions League-magasin.
”Man skal bare tage et blik på den stemning, der er i omklædningsrummmet, så ved man, at dette hold både kan vinde og tabe, men det vil under ingen omstændigheder hvile på laurbærrene.”

Manchesters monster
Stort portræt af Manchester Uniteds anfører og forsvarsstyrmand Nemanja Vidic. Læs fortællingen om serberens rejse fra krigsopvæksten i det gamle Jugoslavien til de seneste års succeser.

Tyskerne kan vinde Champions League
Læs den store baggrundsanalyse af tysk fodbolds fremgang og få svar på, hvorfor Bayern München eller Borussia Dortmund kan gå hele vejen i årets Champions League!

PLUS
De nye talenter, Napoli i Diegos skygge, AaB anno 1995, topscorerne, Brian Laudrup, Mesterværket, eksperternes bud, statistik, spiltips, historie, anekdoter og meget mere.

Du finder Chamopions League 2011/12 i Føtex, Bilka, Kvickly, OK Plus, Shell og DSB/7-eleven, Q8 samt mere end 1.000 andre forhandlere over hele lande

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020