• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

I næste uge er der igen topmøde i UEFA, der fortsat meget gerne vil have sat gang i de nationale og europæiske klubturneringer.

Af Torsten Kjems Hansen

UEFA har torsdag meddelt, at der i næste uge endnu engang bliver kaldt til møde, hvor det skal diskuteres, hvordan den nationale ligaer rundt om i Europa skal afsluttes. 

I en tid, hvor corona-virussen har et solidt tag i langt de fleste lande er det er svært marked at agere i for fodboldforbundet, da smittetal, indlagte og døde varierer stort fra land til land - som det i øvrigt også er tilfældet omkring landenes restriktioner og retningslinier i samfundet.

Indtil videre har det ikke været muligt at komme frem til en beslutning om, hvorvidt sæsonerne kan og skal spilles færdig, eller om det hele ender med en aflysning. Men UEFAs signaler har dog indtil videre klart været, at alle sæsoner så vidt muligt skal spilles færdigt. 

Læs også:Medie: Ny PL-sæson starter tidligst i midten af september

 På torsdag - 23.- april skal UEFAs eksekutiv-komite atter mødes via en video-konference for at se nøjere på de mange problemstillinger. Et af emnerne vil være at se på mulighederne for de igangværende europæiske turneringer som Champions League og Europa League - og hvad der her er muligt i forhold til at afvikle kampe. 

To dage forinden er de 55 medlemslande i UEFA kaldt til møde, for at få status på, hvordan situationerne er rundt om de forskellige lande i retning af at kunne genoptage fodboldspillet

Deadline for hvornår de nationale ligaer og europæiske turneringer gerne skal være afviklet har af flere omgang rykket sig. Herhjemme arbejder Divisionsforeningen fortsat med planer om at kunne skyde Superligaen i gang fra 17. maj eller i  weekenderne efter. 

Læs også:Carsten V. Jensen: Helt afgørende at løfte i flok

​ 

Læs også:Bekræftet: Brøndby-trup og ledelse går ned i løn i tre måneder

Læs også:OB tilbyder fans refundering af sæsonkort: Men opfordrer til at lade være

Læs også:Spar penge på køb af brugt Iphone X

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.