• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Nicklas Grodt Degn

Officielt: Champions League-aspirant lejer Frederik Sørensen i Køln

Foto: Getty Images

Den danske back Frederik Sørensen skal resten af sæsonen tørne ud for de schweiziske mestre, der håber at blive en del af årets Champions League.

Af Nicklas Grodt Degn

Frederik Sørensen har længe været ude i kulden, men nu kan den 27-årige forsvarsspiller måske se frem til mere regelmæssig spilletid. Således er han ny mand hos de schweiziske mestre Young Boys, der lejer Sørensen i FC Køln.

Det bekræfter Young Boys på klubbens Twitter-profil.

Læs også: Medie: Frederik Sørensen er på vej til Champions League-aspirant

Frederik Sørensen skal være med til at få Young Boys i Champions League. Klubben er med i den sidste kvalifikaktionsrunde, hvor de møder FCK’s overmænd Røde Stjerne Beograd over to kampe.

Rygterne om det forestående skifte meldte sig allerede på banen lørdag, hvor tyske Kicker skrev, at Køln og Young Boys var i forhandlinger.

Young Boys lejer Frederik Sørensen for resten af sæsonen. Danskeren var helt ude af truppen FC Kølns første kamp i den nye Bundesliga-sæson lørdag, og han spillede kun fem kampe i 2. Bundesliga i sidste sæson.

Frederik Sørensen er et produkt af Lyngbys undgomsafdeling, men har også en fortid i blandt andre Juventus. Han står noteret for en enkelt landskamp for Danmark.

Superliga

Mere Superliga

Fokus