• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Officielt: Roma lejer italiener i Chelsea

AS Roma har lejet backen Davide Zappacosta i Chelsea frem til årsskiftet.

Af clbold.dk

AS Roma har sikret sig en forstærkning forud for sæsonstarten i Serie A i weekenden. De har nemlig sikret sig den italienske back Davide Zappacosta fra Chelsea.

Zappacosta kommer til AS Roma på en lejeaftale, der i første omgang løber indtil årsskiftet, men italienerne har muligheden for at forlænge aftalen indtil sommeren 2020.

Det skriver Roma på sin hjemmeside.

- Jeg er glad for at komme til Roma efter en oplevelse i udlandet, der hjalp mig med at udvikle mig som både spiller og person. At være i stand til at spille for en stor klub som denne er en enorm motivation - jeg kan ikke vente med at begynde at træne sammen med mine nye holdkammerater, siger Zappacosta om skiftet.

Davide Zappacosta kom til Chelsea fra Torino i sommeren 2017 og nåede at spille 52 kampe for den engelske klub. I sidste sæson blev det til blot 17 kampe.

I AS Roma bliver Davide Zappacosta genforenet med sportsdirektør Gianluca Petrachi, der tidligere har været sporsdirektør i Torino.

Den 27-årige back er Romas syvende indkøb denne sommer, da de også har hentet Leonardo Spinazzola, Amadou Diawara, Gianluca Mancini, Pau Lopez, Jordan Veretout og Mert Cetin.

Superliga

Mere Superliga

Fokus