• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Officielt: Tottenham sender kantspiller på lån i Monaco

Georges N'Koudou skal hjælpe med at redde Monaco fra nedrykning i Ligue 1. Tottenham har således udlejet til klubben for resten af sæsonen.

Af clbold.dk

Monaco har haft en rædderlig sæson indtil videre, som har resulteret i to trænerfyringer og en næstsidsteplads i Ligue 1. Monegaskerne har dog forstærket sig gevaldigt i vinterens transfervindue, og seneste nye tilgang hedder Georges N'Koudou, der kommer til klubben fra Tottenham. 

Den 23-årige kantspiller har skrevet under på en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen. Monegaskerne har ikke fået en købsoption på franskmanden. N'Koudou ser frem til at tørne ud for Monaco i hjemlandet. 

- Jeg er meget glad for at lande i Ligue 1 igen og til at komme i gang hos AS Monaco. Jeg ser frem til møde mine holdkammerater, og jeg er klar til at give alt på banen i denne røde og hvide trøje, siger N'Koudou på et pressemøde. 

Georges N'Koudou kom til Tottenham i 2016 fra Marseille, men det kun blevet til 26 kampe på tværs af alle turneringer for London-klubben. I sidste sæson var han udlejet til Burnley. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.