Overblik: Sådan gik det i onsdagens Champions League-kampe

Her kan du læse om alle onsdagens resultater i anden runde af Champions League.

Gruppe A
Atlético Madrid – Club Brügge 3-1
Diego Simeones tropper skulle hente en pligtsejr, da belgiske Club Brügge var på besøg. Opgaven blev dog ikke så overkommelig for Atlético som forventet, da der skulle en Griezmann scoring midt i anden halvleg til at sikre de spanske favoritter sejren. Den franske angriber bragte Atlético foran i første halvleg, mens Groeneveld udlignede for Club Brügge kort før pausen. Koke scorede til slutresultatet dybt inde i overtiden.

Dortmund – Monaco 3-0
Der skulle en formstærk, ung dansker til at gøre forskellen, da Dortmund slog Monaco 2-0. Jacob Bruun Larsen blev skiftet ind fra anden halvlegs start, og han skulle blot bruge fem minutter på at bringe sit tyske hold foran. Sancho sendte Larsen alene igennem efter en fin stikning, og så havde han ingen problemer med at udplacere målmanden. Paco og Reus scorede de to sidste mål. Læs mere om den danske super-indskifter og Dortmund-sejren her.

Gruppe B
PSV – Inter 1-2
Inter fortsatte sin fremragende start på gruppespillet ved at hente sin anden sejr af to mulige i Eindhoven. Italienerne fik ellers en dårlig start, da Rosario bragte de forsvarende hollandske mestre foran efter 27 minutter, men Inter gik til pausen med 1-1 efter en udligning af Nainggolan. Icardi blev matchvinder for Inter med sit mål efter en times spil, og dermed ligger Inter side om side med Barcelona i toppen af gruppen.

Tottenham – FC Barcelona 2-4
Der var underholdning for alle pengene, da Tottenham og Barcelona bragede sammen på Wembley. Hele seks mål blev det til, og fire af dem stod gæsterne for. Barcelona tog føringen efter to minutter, da Hugo Lloris var på skovtur og efterlod et tomt mål, som Coutinho kunne putte bolden i. Den start kom Tottenham sig aldrig over, og yderligere to mål af Messi og et af Rakitic forseglede englændernes skæbe i opgøret. Læs mere om kampen her.

Gruppe C
Paris Saint-Germain – Røde Stjerne 6-1
PSG udraderede de serbiske mestre i Paris. Specielt Neymar sprudlede med tre mål – to af disse direkte på frispark. Cavani, Di Maria og Mbappé kom også på tavlen for det franske hold, der fik sine første point i gruppe C. Læs mere om målfesten her.

Napoli – Liverpool 1-0
Napoli og Liverpool blev aldrig den målfest, man kunne have forventet. Men italienerne fik en rigtig vigtig sejr, da Insigne scorede få minutter før tid. Liverpool fik aldrig spillet hen på sine præmisser, mens Napoli især dominerede anden halvleg og dermed vandt fortjent. Læs mere her.

Gruppe D
Lokomotiv Moskva – Schalke 04 0-1
I noget af en langgaber fik Schalke en uhyre vigtig sejr, da McKennie blev matchvinder i det 88. minut. Schalke står dermed på fire point efter to kampe. Læs mere om Schalke-sejren lige her.

FC Porto – Galatasaray 1-0
Heller ikke den anden kamp i gruppen var videre underholdende, men Marega sikrede Porto sejren på 1-0 med sit mål i begyndelsen af anden halveg. Portugiserne deler med fire point førstepladsen i puljen med Schalke.