Overhalet i CL: Joachim Andersen og Lyon forlader skuffet Rusland

Det blev til et nederlag på 0-2 til Lyon, der onsdag aften var rejst til Rusland, hvor Zenit viste sig for stærke.

Bliver det avancement i Champions League eller Europa League for Lyon?

Det spørgsmål er helt åbent efter, at franske Lyon med Joachim Andersen i startopstillingen tabte 0-2 til Zenit.

Kampen blev spillet onsdag aften, hvor det russiske fyrtårn Artem Dzyuba bragte hjemmeholdet foran i slutningen af første halvleg.

I kampens slutning slog Magomed Ozdoev det sidste russiske søm i den franske kiste med, hvad der senere skulle vise sig at blive kampens sidste scoring.

Joachim Andersen fik gult kort efter en halv time. Den danske landsholdsspiller blev skiftet ud minuttet inden, at Zenit scorede til 2-0

Dermed tager Zenit gruppe G’s andenplads fra Lyon. Begge klubber har syv point inden gruppens sidste runde spilles.