Pochettino: Vi var bagud før vi kom ud af omklædningensrummet

Coutinhos tidlige scoring gjorde det svært for Tottenham at få et resultat mod Barcelona. Den påvirkede holdet, der dog alligevel jagtede point helt frem til kampens slutning

Da Tottenham onsdag aften tabte til FC Barcelona 'hjemme' på Wembley, fik englænderne den værst tænkelige start på kampen. Der var nemlig kun spillet to minutter, da gæsternes Philipe Coutinho gjorde bragte FC Barcelona foran med 1-0.

Kampen sluttede 4-2 til FC Barcelona, og efter kampen indrømmede Tottenhams træner Mauricio Pochettino overfor klubbens hjemmeside, at det tidligere mål påvirkede holdet følelsesmæssigt, særligt i første halvleg. Et så tidligt mål giver nemlig nogle helt særlig udfordringer.

- Du starter med at være bagud allerede fra omklædningsrummet, og det er så svært. At starte kampen og være bagud efter halvandet minut sar svært for holdet. Hvis du spiller fodbold med den følelse... Så spiller du på en særlig måde, og det ødelægger alting.

Det skulle blive endnu værre efter en halv time, hvor ivan Rakitić gjorde det til 2-0. Men i anden halvleg kom Tottenham bedre med, og med 25 minutter tilbage af kampen var holdet kun bagud med et enkelt mål. Her kunne brasilianske Lucas Moura have scoret, og det ville ifølge Pochettino have ændret kampen.

- I anden halvleg troede holdet på det, og vi spillede lige op med dem. Det er jeg stolt af, når man fra kampen start spiller med et 'handicap' mod sådan et hold. Holdet gav alt, og hvis Lucas havde scoret, stod den 3-3. Så havde vi måske haft en anden samtale.

I stedet for en udligning satte Lionel Messi dødsstødet ind i kampens sidste minut. Det sluttede derfro 4-2 til FC Barcelona, hvilket var Tottenhams andet nederlag af to mulig i Champions League. Det betyder nul point og en delt sidsteplads i Gruppe B. FC Barcelona har omvent maksimumpoint, og har fået en optimalt start på året Champions League-kampagne.