• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Pogbas agent: Alle ved at han vil videre og processen er i gang

Mino Raiola, der er agent for Paul Pogba, løfter nu sløret for, at den franske stjernespiller har planer om et klubskifte.

Af clbold.dk

Paul Pogba har i de seneste måneder været i centrum for historier, der peger på, at den franske midtbanespiller er på vej væk fra Manchester United med Real Madrid som den mest åbenlyse destination for ham. Nu begynder Pogbas agent Mino Raiola også at puste til ilden.

Det sker i et interview med den engelske avis The Times.

- Alle kender til Paul (Pogbas red.) lyst til at komme videre. Vi er i gang med en proces omkring dette, og alle kender til de følelser, Paul har, siger Mino Raiola og fortsætter:

- Alle i klubben, lige fra manageren til ejeren, ved hvad Paul ønsker, lyder det fra franskmandens agent.

Derudover har det været nævnt, at Pogba helst vil sælges, inden Manchester United tager hul på deres opstartssæson. Den begynder i Australien, hvor den engelske storklub flyver til på søndag, men sådan noget er tilsyneladende ikke så let at love.

- Jeg kan ikke sige noget. Jeg lever fra dag til dag, forklarer Mino Raiola.

Foruden Real Madrid har Paris Saint Germain og Juventus angiveligt også meldt sig på banen i kampen om Pogba, som eftersigende har fået en pris, som ligger på omkring 1,1 milliarder kroner. United købte ham selv for 780 millioner kroner tilbage i sommeren 2016.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.