• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Porto-træner efter CL-exit: Det er uretfærdigt

Foto: Getty Images

FC Portos træner Sergio Conceicao mener, at det samlede 6-1 nederlag til Liverpool er et misvisende resultat.

Af clbold.dk

Porto havde oddsene i mod sig, da de onsdag skulle forsøge at skabe overraskelsen og slå Liverpool ud af Champions League. Portugiserne havde tabt det første opgør på Anfield med 2-0, og der var ikke meget spænding i returopgøret, der endte med en 1-4 sejr til Liverpool. 

Portugisernes træner Sergio Conceicao mener ikke, at det samlede 6-1 nederlag er et retvisende resultat, og han mener, at Porto var tættere på et avancement, end resultatet antyder. 

- Liverpool havde fire skud på mål, og de scorede fire gange. Det viser med al tydelighed, hvor stærkt et mandskab Liverpool er. Men jeg synes, det er uretfærdigt, og jeg synes, at holdet og fansene fortjente mere. Men vi har givet et positivt indtryk af portugisisk fodbold til resten af verden, siger Conceicao efter kampen ifølge GOAL. 

Sergio Conceicao erkender dog, at opgaven var meget svær, når første opgør endte med en sejr til Liverpool.

- Vi fortjente ikke at komme fra Anfield med et to-måls nederlag. Vi vidste, at det var muligt i returopgøret, og vi lagde en strategi, som var passende, og til at starte med fulgte vi den til punkt og prikke. Den ene gang, hvor Liverpool kom ind i vores felt, scorede de. Men jeg må rose fansene: De gav mig gåsehud. Vi har udspillet vores rolle i Europa for nu, siger Sergio Conceicao. 

Liverpool møder i semifinalen FC Barcelona. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.