• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lasse Sylvest Mikkelsen

Poulsen bænket i Leipzig-nederlag

Yussuf Poulsen kom ikke på banen, da RB Leipzig tabte 2-0 til Besiktas.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Den danske angriber var rejst med sit tyske mandskab til Tyrkiet, hvor Besiktas lagde græs til de to mandskabers gruppespilskamp nummer to, men Poulsen kom ikke på banen i 2-0 nederlaget.

Det startede skidt for Leipzig, da de efter 11 minutter måtte indkassere et mål fra den tidligere Ajax- og Liverpool-spiller, Ryan Babel, som foran mål let kunne score til 1-0.

Kort før pausefløjt viste portugiseren Ricardo Quaresma stor teknisk snilde, da han med en flot assist lagde bolden til rette for Anderson Talisca, som kunne fordoble føringen.

I gruppen Gs anden kamp vandt Porto noget overraskende 3-0 på udebane mod sidste sæsons overraskelse fra Monaco. To mål fra Aboubakar og et enkelt fra Layun, sender det portugisiske mandskab op på puljens andenplads.

Besiktas fører puljen efter sejren over Leipzig, som sammen med Monaco står noteret for et point. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.