• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

PSG i hård kritik af dommer efter Napoli-kampen: Han er respektløs

Foto: Getty Images

Den franske storklubs præsident Nasser Al-Khelaifi og klubbens største stjerne, Neymar, var slet ikke tilfreds med Björn Kuipers' arbejde i opgøret mellem Napoli og PSG.

Af Oliver Okstrøm

Napoli og Paris Saint Germain spillede tirsdag aften 1-1, og for sidstnævnte klub var det en kamp, hvor både klubpræsident Nasser Al-Khelaifi og den brasilianske stjernespiller Neymar bestemt ikke var tilfreds med kampens dommer Björn Kuipers.

Klubpræsidenten er citeret af blandt andet ESPN for at kræve, at man får VAR ind som en fast del af Champions League. Det skyldes, at José Callejon skulle have været offside forud for det straffespark, han tilkæmpede sig, som Napolis Insigne scorede på. Dernæst blev Juan Bernat nedlagt i feltet af Nikola Maksimovic, som han mener blev overset.

- Vi tog til Napoli for at vinde, men uheldigvis gik det ikke som ventet. Vi er skuffede fordi det er to dommerfejl, som koster os to point. Ved Napolis straffespark mener jeg, at der er offside, og så mener jeg, at vi blev snydt for et straffespark. Sandheden er, at VAR mangler i Champions League, lyder det fra Al-Khelaifi.

For Neymar var kritikken en helt anden. Efter kampen i mixedzone fortalte han de fremmødte journalister, at dommer Kuiper havde opført sig respektløst overfor ham.

- Dommeren sagde noget til mig, som han ikke skulle have gjort. Det var mangel på respekt. Jeg vil ikke genfortælle, hvad han sagde, men der er nogle længere oppe i systemet, der burde gøre noget. Han må ikke være så respektløs, som han var mod mig, siger Neymar og fortsætter:

- Vi bliver bedt om, at vi skal udvise respekt overfor dommeren på banen. Vi skulle også kunne få det samme den anden vej, forklarer brasilianeren.

Resultatet betyder, at PSG og Napoli nu er en i gruppe, hvor der kun er to point mellem nummer ét og nummer fire i gruppen, som også tæller Liverpool og Røde Stjerne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.