• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Nicklas Grodt Degn

PSG-træner: Benzema er en verdens mest undervurderede spillere

Foto: Getty Images

PSG-træner Thomas Tuchel råber vagt i gevær inden parisernes møde med Real Madrid, hvis franske angriber Tuchel har stor respekt for.

Af Nicklas Grodt Degn

Onsdag aften er der stormøde i Champions League når Paris Saint-Germain tager imod Real Madrid i en gentagelse af forrige sæsons ottendedelsfinale. Og når det sker har PSG’s tyske træner Thomas Tuchel et godt øje til særligt Real Madrids angriber Karim Benzema.

- Det føles som om, han har været hos Real Madrid i 25 år. Vi så ham mod Levante, og det er skræmmende, han er en af de mest undervurderede spillere i verden. Han er topklasse, meget svær at forsvare sig imod, fordi han ikke kun spiller som en nier. Han går bredt og han er over det hele, siger Tuchel ifølge Marca.

PSG skal igen forsøge at komme sig oven på en Champions League-skuffelse. Sidste sæson blev det til et exit ved Manchester United og mod Real Madrid er der mulighed for revanche efter forrige sæson exit til kongeklubben.

- Det ligger i vores karakter at være aktive, jeg tror ikke, vi vil være passive, fordi Madrid vil have bolden en del. De er stærke og har en masse erfaring fra Champions League, som de har vundet mange gange. Vi skal spille hurtigt og finde løsninger, men i sidste ende er det den første kamp i gruppen, så det afgører ikke noget endnu.

Real Madrid og PSG er i Champions League-gruppe med Galatasaray og Club Brügge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus