• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Rabiot er frosset ude i PSG: Ny skade kan få ham ind på holdet igen

Foto: Getty Images

Varratti er blevet ramt af en skade, og derfor mangler PSG nu spillere til midtbanen mod blandt andet Manchester United i Champions League.

Af clbold.dk

Der er uro på de indre linjer i den franske storklub, Paris Saint Germain, hvor deres franske midtbanespiller Adrien Rabiot har kontraktudløb til sommer. Han har ikke planer om at forlænge sin aftale med klubben, og derfor har hovedstadsklubben valgt at fryse ham ud af truppen.

Derfor har Rabiot nu ikke spillet for dem siden begyndelsen af december, men nu kan der være en åbning for ham. Klubben mangler nemlig midtbanespillere efter italienske Marco Verratti er blevet ramt af en skade.

Klubbens tyske cheftræner Thomas Tuchel har eftersigende bedt topledelsen i form af sportsdirektør Antero Henrique og klubpræsident Nasser Al-Khelaifi om at droppe deres beslutning angående Rabiot, så man igen kan bruge ham på holdet.

Det er også noget, som den franske landsholdslegende Bixente Lizerazu har en mening om, og han støtter Tuchel i et interview med franske Telefoot.

- Man er nødt til at være pragmatisk nu og droppe følelserne angående Rabiot-sagen. Det her er en presset situation. Han er der og klar til at spille for holdet. Han vil spille, og PSG har brug for en spiller, som de hurtigt kan bruge til kampen i Champions League mod Manchester United, lyder det fra Lizerazu.

Rabiot har i den seneste tid været rygtet til eksempelvis FC Barcelona, som skulle være klar til at hente ham ganske gratis til sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus