• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mads Aagurd

Real Madrid brød med nød og næppe dårlig stime

Foto: Getty Images

De forsvarende Champions League-vindere slog med stort besvær Viktoria Plzen med 2-1.

Af Mads Aagurd

Det var et Real Madrid-hold og ikke mindst træner, der var presset til sejr, da de tirsdag aften tog imod tjekkiske Viktoria Plzen på Santiago Bernabeu. Med hiv og sving fik hjemmeholdet skrabet en 2-1-sejr i hus.

Hjemmeholdet tog også teten fra start, hvor der var optræk til flere gode muligheder, men det blev aldrig helt farligt. Samtidig sad man med fornemmelsen af, at de undertippede gæster sagtens kunne skabe chancer.

Efter 11 minutter kom det forløsende mål så for hjemmeholdet, da ofte udskældte Karim Benzema satte hovedet på et fremragende indlæg fra den vikarierende højreback, Lucas Vazquez.

I løbet af første halvleg havde madrilenerne adskillige store muligheder, men omvendt burde Plzen også have scoret et par stykker. På mirakuløs vis kunne de to mandskaber gå til pause uden yderligere scoringer.

Kampbilledet var det samme efter pausen, og 56 minutter inde i opgøret formåede Real Madrid endelig at score igen. Marcelo blev spillet fri i feltet, og elegant sparkede brasilianeren bolden i nettet.

Mod slutningen skabte gæsterne fornyet spænding, da de omsatte en af deres utallige chancer. Det var slovakiske Patrik Hrosovsky, der reducerede for Plzen.

Mere blev det ikke til, og Real Madrid kunne for første gang i seks kampe trække sig sejrrigt ud af en kamp.

Superliga

Mere Superliga

Fokus