2018-04-25 22:39
Foto: Getty Images

Real Madrid startede med at komme bagud mod Bayern München, men endte med at vinde 2-1 på udebane. Dermed står den spanske storklub stærkt inden næste uges returopgør.

To af de største klubber i Europa tørnede onsdag aften sammen, da tyske Bayern München hjemme tog imod spanske Real Madrid i første semifinaleopgør i Champions League.

Bayern München kom blæsende ud af starthullerne, og de kom frem til en chance efter bare et halvt minut, men den sidste skarphed manglede. Kampen var meget hektisk, da begge mandskab kom ud med et offensivt mind set.

Efter knap en halv time blev Joshua Kimmich sendt afsted på højrefløjen i en kontrasituation, og han tog tyren ved hornene, afsluttede selv og passerede Keylor Navas, der ventede på et indlæg.

Franck Ribery var lige ved at fordoble føringen, da han modtog bolden og var helt fri i feltet, men han fumlede og smed chancen væk.

Kort før pausen pressede Bayern München på for en scoring mere, men i stedet var det Marcelo, der kunne brage til den fra kanten af feltet og gøre det til 1-1.

I anden halvleg bølgede kampen igen frem og tilbage, men ingen var villige til at satse for alvor.

På en kontrasituation igangsat af en fejl fra Rafinha, lavede Marco Asensio og Lucas Vazquez en 1-2-kombination, inden førstnævnte kunne sende Real Madrid i front med 2-1.

Derefter var Thomas Müller lige ved at bringe værterne på omgangshøjde, men bare en meter foran målet kunne han ikke få bolden under kontrol.

Mod slutningen pressede Bayern München mere på, men Real Madrid stod imod og vandt 2-1 inden returopgøret på tirsdag i Spanien.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED