Real Madrid hev sejr i land efter at have smidt føring

Onsdag aften fik Real Madrid en sejr på 3-2 over Dortmund i Champions League og endte på gruppens andenplads.

Real Madrid tog i dag imod Dortmund i den sidste gruppekamp i Champions League, og her tog det spanske storhold en sejr på 3-2 efter at have smidt en føring på 2-0.

Allerede efter bare otte minutter kom Real Madrid på sejrskurs, da Borja Mayoral fandt vej til netmaskerne.

Fire minutter senere var det så Cristiano Ronaldos tur til at komme på måltavlen, og så var kampen næsten afgjort, før den overhovedet var kommet ordentligt i gang.

Kort før pausen kom spændingen imidlertid tilbage, da Pierre-Emerick Aubameyang reducerede til 2-1.

I anden halvleg blev kampen så nulstillet, da Pierre-Emerick Aubameyang med sin anden scoring gjorde det til 2-2.

Ni minutter før tid afgjorde Lucas Vasquez kampen til Real Madrids fordel, da han med sit mål sikrede sejren på 3-2.

Real Madrid går videre som nummer to i puljen. I gruppens anden kamp slog Tottenham Apoel Nicosia med 3-0. Tottenham ender derfor på 16 point, mens Real Madrid har tre point færre.

I gruppe G var Besiktas allerede sikret førstepladsen, men de vandt alligevel 2-1 over RB Leipzig, der dermed må se FC Porto løbe med andenpladsen. FC Porto vandt 5-2 over Monaco.