• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Real Madrid udspillet: Flyvende Di Maria sænkede tidligere holdkammerater

Foto: Getty Images

Der var klasseforskel, da PSG åbnede Champions League-sæsonen med at slå Real Madrid 3-0.

Af clbold.dk

Der var lagt op til et kæmpe brag, da PSG onsdag aften fik besøg af Real Madrid. Hjemmeholdet var uden deres stjernetrio Neymar, Mbappe og Cavani, men det var ligegyldigt, for Angel Di Maria tog sagerne i egen hånd og med to scoringer gjorde han det onde ved sine tidlige holdkammerater i Real Madrid. 

PSG havde Mauro Icardi og Pablo Sarabia med fra start i offensiven, mens Real Madrid satte sit lid til Karim Benzema, Gareth Bale og Eden Hazard. 

Hjemmeholdet begyndte opgøret godt, og de åbnede i et meget højt tempo. Derfor var det også meget fortjent, da Angel Di Maria sparkede bolden i mål ved nærmeste stolpe efter 14 minutter. 

Målet blev sat op af Juan Bernat, der med hurtige kombinationer i venstre side snød Real Madrids defensiv. 

Eden Hazard var tæt på at svare igen kort efter, men belgierens hård skud strøg lige ved siden af den ene stolpe. 

Real Madrid havde svært ved at bygge noget spil op, mens PSG havde styr på det hurtige pasningsspil. Efter en halv time udbyggede Thomas Tuchels mandskab føringen, og igen var Angel Di Maria på spil. Denne gang modtog argentineren bolden omkring halvcirklen, og uden tøvlede placerede han bolden flot forbi Thibaut Courtois.

Jublen brød løs, men den varede kun meget kort, for få øjeblikke senere sendte Gareth Bale bolden i mål i den anden med et elegant lob. Desværre for Gareth Bale og Real Madrid opdagede VAR-dommeren, at waliseren ramte bolden med hånden i optakten til den ellers flotte scoring. 

Dermed kunne PSG fortjent gå til pause foran med 2-0, og Real Madrid havde nok at snakke om i pausen. 

Efter pausen fortsatte PSG med at dominere. Real Madrid lignede en skygge af sig selv, og det var tættere på 3-0 end en reducering. 

Angel Di Maria kunne have fuldendt et hattrick efter en times spil, da han blev spillet helt fri, men han lobbede over målet. Sarabia var også tæt på få minutter senere, og PSG var i total kontrol. 

Real Madrid formåede ikke at skabe meget, men et kvarter før tid havde Real Madrid bolden i nettet igen. Denne gang var det Karim Benzema, men igen blev det annulereret. Luka Jovic kom nemlig til at stå i offside lige inden. 

I overtiden blev det endnu værre for Real Madrid, da Thomas Meunier lukkede og slukkede til 3-0 efter et kontraangreb. En bekymrende åbning fra Zinedine Zidanes mandskab, mens PSG så overraskende gode ud uden deres største stjerner. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus