Real Madrid undgik kollaps, da Buffon blev udvist i vanvittigt drama

Juventus var et minut fra at tvinge returkampen mod Real Madrid i forlænget spilletid, men så slog Cristiano Ronaldo til.

Et vanvittigt drama udspillede sig på Santiago Bernabeu mellem Real Madrid og Juventus.

Der var spillet under to minutter af kampen, da Juventus chokstartede med en tidlig scoring. Italienerne straffede et boldtab fra Real Madrid på midten af banen, da Sami Khedira chippede et indlæg ind ved bagerste stolpe, hvor Mario Mandzukic headede bolden i mål.

Målet gav noget ekstra tænding i opgøret, og i løbet af de næste 10 minutter var der store muligheder til både Gonzalo Higuaín og Gareth Bale, men bolden fandt først vej til netmaskerne efter 13 minutter. Her var Isco på pletten efter en afslutning fra Cristiano Ronaldo, men spanieren befandt sig i en offsideposition, og målet blev annulleret.

Selvsamme Isco kunne have udlignet efter 34 minutter, hvor han var alene igennem med Gianluigi Buffon efter en stikning af Cristiano Ronaldo, men den italienske målmand hev en stor redning frem, og få minutter senere slog Juventus til i den anden ende.

Igen var det et indlæg fra højre side, som voldte problemer for Real Madrid. Denne gang var det indskiftede Stephan Lichtsteiner, som smækkede en bold mod bagerste stolpe, hvor Mario Mandzukic kom højest i duellen med Daniel Carvajal og gjorde til 0-2.

Stillingen holdt frem til pausefløjtet, selvom franske Raphaël Varane i overtiden havde et hovedstød på overliggeren efter et frispark fra Real Madrids tyske landsholdsspiller, Toni Kroos.

Fra starten af anden halvleg var Lucas Vázquez og Marco Asensio sendt på banen i stedet for Casemiro og Gareth Bale, og Zinedine Zidane signalerede dermed, at Real Madrid skulle frem på banen og score.

Det var dog Juventus, som igen fik nettet til at blafre. Efter en times spil kunne Keylor Navas ikke holde fast på et indlæg, og Real Madrid-målmanden tabte bolden ned for fødderne af Blaise Matuidi, som prikkede bolden ind til 0-3.

Real Madrid begyndte lige så langsomt at presse på for en scoring, og i overtiden udspillede det helt store drama sig.

Michael Oliver valgte at dømme et straffespark til Real Madrid, da Mehdi Benatia gik i ryggen på Lucas Vázquez lige foran mål. Det fik Juventus-spillerne, og især Giuanluigi Buffon, til at brokke sig.

Den italienske målmand puffede samtidig til dommeren, og det fik Michael Oliver til at hive det røde kort op ad lommen.

Dermed måtte Juventus bringe Wojciech Szczesny i spil, og den polske målmand stod ansigt til ansigt med Cristiano Ronaldo. Real Madrid-stjernen svigtede dog ikke fra pletten, og han sendte med sin scoring spanierne i Champions League-semifinalerne.