Real Madrid vandt intenst opgør i Tyrkiet

Tirsdag aften vandt Real Madrid det vigtige opgør mod Galatasaray 0-1.

Der var lagt op til et spændende opgør i Champions League gruppe A, da Galatasaray tirsdag aften tog i mod Real Madrid.

Inden kampen lå begge mandskaber med blot et enkelt point efter to kampe, og det betød, at der var ekstra meget på spil.

I kampens første 10 minutter var det hjemmeholdet, der sad på det hele.

Gala havde flere store chancer, men på trods af det, jamen så var det gæsterne fra Madrid, som efter små 20 minutters spil kom foran.

Gæsterne slog til på en omstilling, hvor bolden endte i fødderne på tyske Toni Kroos, som skød bolden op i toppen af målet.

Efter målet stod der Real Madrid på det meste. Det spanske mandskab stod forholdsvis dybt på egen halvedel og afventede opspilsfejl fra hjemmeholdet - og dem var der masser af.

Real Madrid slog konstant til på omstillingerne, dog uden af score flere mål i første halveg.

Anden halveg var mere af det samme.

Galatasaray forsøgte at spille sig igennem Madrids midtbane og forsvar, men konstant blev de stoppet, og det tyrkiske mandskab blev egentlig aldrig rigtig farlige i anden halveg.

Anden halvegs største chance kom, da Eden Hazard modtog en dyb stikning fra Benzema, driblede uden om målmanden, hvorefter belgieren hamrede den på overliggeren.

med godt 10 minutter igen blev dansk-tyrkiske Emre Mor sendt på banen. Det ændrede dog ikke på udfaldet af kampen, som endte 0-1.

Med sejren gik Real Madrid fra sidstepladsen til nummer to i gruppe A.

I den anden gruppe A kamp spillede Club Brugge og PSG mod hiannden. Her røg den belgiske klub i den franske maskine. Hele 0-5 blev det - og det blev med et hattrick fra Mbappe.