Reservespækket City-hold slog overraskelsen ud

Manchester City gjorde det forbi med Oxford United i Carabao Cuppens kvartfinale.

Oxford United har allerede slået flere store hold ud af Carabao Cup, men de kom på en stor prøvelse i kvartfinalen, hvor Manchester City lagde vejen forbi.

Manchester City spillede med flere reserver, men det forhindrede dem ikke at komme foran. João Cancelo bankede dem i front midt i første halvleg.

Lige efter pausen udlignede Oxford United på mål af Matt Taylor.

Det varede dog kun fire minutter, før Manchester City var i front igen, efter Raheem Sterling nettede.

Sterling lukkede kampen med 20 minutter tilbage, hvor han scorede til 3-1. Oxford United havde chancer til at reducere, men Manchester City lukkede ikke flere mål ind og vandt opgøret med 3-1.

Dermed er Manchester City klar til semifinalen i Carabao Cuppen.