• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Retten dropper voldtægtsanklager mod Cristiano Ronaldo

Foto: Getty Images

Retten i Clark-distriktet i det sydlige Nevada har droppet anklagerne om, at Cristiano Ronaldo skulle have voldtaget en kvinde tilbage i 2009.

Af clbold.dk

Cristiano Ronaldo blev for godt et år siden indblandet i en sag, der handler om, at han skulle have voldtaget en kvinde i Las Vegas tilbage i 2009. Sagen stod længe stille, men for en måneds tid siden blev portugiseren tiltalt.

Ifølge TMZ sendte Ronaldo-lejren dengang et brev til dommeren, hvor man såede tvivl om kvindens version af, hvad der skete. I brevet blev der blandt andet peget på, hvorfor man skulle droppe sagen mod Juventus-stjernen.

Og det er Juventus-spilleren og hans advokater nu lykkedes med at få igennem.

Mandag aften har retten i Clark-distriktet i det sydlige Nevada har nemlig offentliggjort, at sagen mod den tidligere Real Madrid-spiller er droppet.

Begrundelsen lyder, at der ikke har været tilstrækkelige beviser til at bevise voldtægten af kvinden, der hedder Kathryn Mayorga, og som i sin tid trak sagen tilbage, da hun skulle have modtaget omkring 2,5 millioner kroner for at holde et sagsanlæg tilbage.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.