Roma-anfører storroser 19-årig komet

Danielle De Rossi har svært ved at finde nok rosende om 19-årige Nicolo Zaniolo, der tirsdag aften scorede begge Romas mål i 2-1-sejren over Porto i Champions League.

Roma skaffede sig tirsdag aften et fornuftigt udgangspunkt i Champions League 1/8-delsfinalerne, da italienerne besejrede FC Porto 2-1 hjemme i Rom.

Kampens helt store oplevelse var en frisk en af slagsen. Romas blot 19-årige Nicolo Zaniolo nettede to gange for italienerne på en aften, som for altid har skrevet sig ind i hukommelsen på den offensive midtbanespiller.

- Jeg er rigtig glad. Det er næsten umuligt at beskrive med ord. Jeg glemmer aldrig denne her aften, siger Zaniolo til UEFA.com.

Roma-anfører Daniele De Rossi har svært ved at sætte nok superlativer på sin unge holdkammerat, der går ifølge Rossi går en rigtig stor fremtid i møde.

- Hans fysiske styrke er utrolig for en fyr på hans alder, og han kombinerer det med en fantastisk teknik. Han er allerede en dygtig spiller, men han kan blive en mester, siger Daniele De Rossi ifølge UEFA.com.

Zaniolo scorede sine to mål, der var hans første i Champions League, inden for seks minutter fra det 70. til 76. minut. Begge scoringer blev assisteret af Edin Dzeko.

Nicolo Zaniolo og Roma skal nu forsvare en føring på 2-1 i Portugal om tre uger.