Roma tog vigtig sejr over CSKA Moskva

Roma og Robin Olsen vandt 2-1 over CSKA Moskva på udebane onsdag aften.

I den hjemlige liga har AS Roma været ganske svingende, men i Champions League har det set mere stabilt ud, og onsdag aften hentede italienerne en vigtig sejr på udebane mod CSKA Moskva.

Resultatet blev 2-1 til italienerne, der kom foran med 1-0 efter bare fire minutter, da Manolas var gået med frem og fik bolden over stregen til romersk føring, som varede resten af første halvleg af kampen.

I anden halvleg skulle russerne kun bruge fem minutter på at få udlignet, da Arnor Sigurdsson fik scoret til 1-1, da CSKA fik åbnet op for den italienske hovedstadsklubs defensiv, og så var alt lige igen.

Målet glædede tydeligvis de fleste på stadionet i den russiske hovedstad, men glæden varede ikke længe. Bare seks minutter senere fik Magnusson fik sit andet gule kort i kampen og dermed en udvisning, som selvsagt gjorde sagerne sværere for russerne.

Det udnyttede Roma hurtigt, da de et par minutter senere scorede til 2-1 ved Pellegrini.

Sejren betyder, at Roma er på førstepladsen i gruppen, men Real Madrid kan indhente dem senere onsdag aften mod Viktoria Plzen. I næste runde mødes Real Madrid og Roma i Italien i noget, som sandsynligvis kommer til at give et godt fingerpeg om, hvem der bliver gruppevinder.