Ronaldo og Juventus smed 2-0-føring mod Atletico

Juventus var foran med to mål, da der manglede 25 minutter mod Atletico, men spanierne kom tilbage og fik point med fra kampen.

Der var knald på, da Atletico og Juventus tørnede sammen i Champions League onsdag aften. Her var der mulighed for revanche for den spanske hovedstadsklub, som blev sendt ud af italienerne i sidste sæson i ottendedelsfinalen.

Helt revanche blev det dog ikke til, men Atletico fik kæmpet sig tilbage efter at have været bagud med 0-2 til at få 2-2.

Som kampen skred frem var det hjemmeholdet Atletico, som havde mest styr på sagerne i første halvleg. Juventus var dog ikke helt uden chancer, selvom de perioder var presset godt tilbage af spanierne. Eksempelvis havde Ronaldo et godt hovedstødsforsøg.

Efter pausen kom Juventus bedre med i kampen, og efter blot tre minutters spil havde Juan Cuadrado sendt bolden i kassen efter et tørt hug, hvor han tæskede bolden op i det modsatte målhjørne efter et træk ind i banen.

Føringen blev fordoblet i kampens 65. minut, da Blaise Matuidi steg til vejrs efter et klassisk angreb, hvor Alex Sandro fik sendt et præcist indlæg ind i hovedet på den franske midtbanespiller, som headede bolden i kassen.

Med tyve minutter tilbage af den ordinære spilletid kom Atletico tilbage i kampen efter en dødbold, som blev sendt ind i feltet til Gimenez, som headede den videre til Savic, som fik reduceret tæt under mål.

Det gav Atletico blod på tanden, og deres cheftræner Diego Simeone satsede mere offensivt i de sidste minutter. Blandt andet kom Vitolo til en stor chance, ligesom der blev appelleret for hånd på bolden, da Juventus' De Ligt sparkede bolden ind på armen af holdkammeraten Leonardo Bonucci.

I sidste minut af den ordinære spilletid dukkede Hector op over Juventus-forsvaret ved et hjørnespark, og så fik Atletico udlignet til 2-2, som også blev kampens resultat.

I gruppens anden kamp vandt Lokomotiv Moskva med 2-1 over Bayer Leverkusen.