• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Ronaldo vil have Marcelo til Juventus

Ronaldo og Marcelo taler stadig jævnligt sammen, og emnet handler tit om, at den brasilianske back skal komme til Torino.

Af clbold.dk

Det vakte stor opsigt, da Cristiano Ronaldo skiftede tilværelsen i Real Madrid ud med et liv i det nordvestlige Italien for Juventus. Det har siden givet anledning til spekulationer om, hvorvidt det også kan lykkes for portugiseren at få tiltrukket andre stjerner til 'Den gamle dame'.

Nu lader det til, at Ronaldo er i fuld gang med at forsøge at overtale sin ven og tidligere holdkammerat i Madrid, Marcelo. Det skriver den spanske sportsavis AS.

Her lyder det, at de to ofte taler sammen, og at samtalen også tit kommer til at handle om, at Ronaldo rigtig gerne vil have Marcelo til at skifte til den italienske mesterklub. I forvejen har Juventus dog Marcelos plads som venstreback i form af Alex Sandro, men klubben vil nok ikke have noget i mod at være dækket dobbelt ind.

Man skulle dog tro, at Marcelo ville meget svær for Juventus at hente, da Marcelo i de seneste år har spillet en stor rolle for Champions League-mestrene, men efter ansættelsen af Santiago Solari har situationen tilsyneladende ændret sig for brasilianeren.

Spilletiden er blevet anderledes, hvilket også har fået ham til at overveje sin situation i klubben, forlyder det.

Marcelo har været i Real Madrid siden 2007.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.