Rosenborg smadrer Linfield og er videre i CL-kvalen

Rosenborg er klar til anden kvalifikationsrunde i Champions League efter en samlet 6-0-sejr over Linfield FC.

Rosenborg BK er klar til den anden kvalifikationsrunde i Champions League efter en samlet 6-0-sejr over nordirske Linfield FC.

Det første opgør i Nordirland endte med en 2-0-sejr til nordmændene, og onsdag aften sikrede Rosenborg sig endegyldigt videre avancement med en 4-0-sejr på hjemmebane.

Det gjorde de med danske Mike Jensen på bænken. Fra sin plads på bænken kunne den danske midtbanespiller se midtbanekollegaen Anders Konradsen score til 1-0 efter knap tyve minutter og 2-0 efter 51 minutter.

Efter knap en times spil blev FC Midtjylland-lejesvenden Babajibe David sendt i aktion for Rosenborg, og han skulle kun bruge ti minutter på banen, før han havde udbygget føringen til tre mål.

Kort før pausen scorede Rosenborgs Pål Andre Helland kampens sidste mål, og dermed sikrede Rosenborg sig altså en samlet 6-0-sejr, der betyder, at de nu er videre til anden kvalifikationsrunde.

Andetsteds sikrede svenske AIK og Qarabag FK fra Aserbajdsjan sig også en plads i den anden kvalifikationsrunde med sejre over henholdsvis Ararat Armenia og Partizani.