• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Russisk landsholdsspiller løsladt før tid: Har allerede fået ny kontrakt

Foto: Getty Images

Aleksandr Kokorin har allerede fået styr på indkomsten efter løsladelsen tidligere på ugen. Han vender tilbage til Zenit.

Af Oliver Okstrøm

Tilbage i maj blev det afgjort, at de to russiske profiler Aleksandr Kokorin og Pavel Mamayev blev sendt i fangelejr, men da begge appellerede for tidlig løsladelse blev det givet af de russiske myndigheder tirsdag.

Nu kan førstnævnte allerede melde, at han har fundet sig en klub at spille for, da hans klub forud for fængslingen, Zenit St. Petersburg, har skrevet under på en ny kontrakt med angriberen.

Her drejer det sig i første omgang om en étårig kontrakt for Kokorin, der har spillet 48 landskampe for det russiske landshold.

Indtil videre må Mamayev vente på at få en ny klub, men forud for dommen spillede han for Krasnodar.

Årsagen til fængslingen handler om, at de havde overfaldet en embedsmand og en chauffør på en parkeringsplads, som blev takseret som en overtrædelse i forhold til hooliganisme, som man ser hårdt på i Rusland.

I første omgang var dommene på 18 måneder, men efter bare fire måneder har de altså fået lov til at være på fri fod igen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.