• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Benjamin Lillelund

Schmeichel revser dommeren: Der var aldrig straffe

Foto: David Ramos/Getty Images

Kasper Schmeichel var ikke tilfreds med dommerens præstation mod Atletico Madrid.

Af Benjamin Lillelund

I går mødte Leicester spanske Atletico Madrid i den første kvartfinalen i Champions League, og det endte ud i engelsk skuffelse.

Leicester måtte nemlig gå fra banen med et nederlag på 1-0, efter Antoine Griezmann udnyttede et særdeles tvivlsomt straffespark.

- Det er tydeligt at se, at det ødelagde vores kampplan. Det er en beslutning, der er svær at tage, når det er så klart og åbenlyst. Vi skulle have haft noget med fra dette, men vi må åbenbart acceptere de her ting, siger Kasper Schmeichel til BT Sport.

- Der var aldrig straffe. De havde måske score på, hvad der skulle have været, frispark, men det er meget nemmere at score på et straffespark, tilføjer han.

Etmålsnederlaget stiller dog ikke Leicester i en fuldstændig umulig position for videre avancement.

- At komme her og stadig være en del af kampen var det primære mål. Vi kan tage dem med hjem og forhåbentlig overkomme nederlaget ligesom i sidste runde, siger Schmeichels holdkammerat, Andy King.

Leicester skal forsøge at gøre ligesom mod Sevilla, hvor de tabte første kamp 2-1 for at gå videre med samlet 3-2, på tirsdag, når Atletico Madrid besøger det engelske landskab.

Superliga

Mere Superliga

Fokus