• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Sergio Agüero strålede da Manchester City kom tilbage på sporet

Med to kasser var Sergio Agüero stærkt medvirkende til, at Manchester City snuppede en sejr på 3-1 søndag eftermiddag mod Bournemouth.

Af clbold.dk

De to seneste sæsoners engelske mestre fra Manchester City måtte i sidste runde nøjes med 2-2 mod Tottenham, men denne søndag kom Pep Guardiolas tropper tilbage på hesten igen med en sejr på 3-1 over Bournemouth, der havde danske Philip Billing med i hele kampen på den centrale midtbane.

Her var det en kamp, hvor den argentinske angriber Sergio Agüero kom på måltavlen to gange, og den første kom efter et kvarters spil, da han opfangede et halvkikset forsøg fra Kevin de Bruyne, hvorefter han bankede bolden i netmaskerne til 1-0 for mestrene.

Kort før pausen sørgede Raheem Sterling for at fordoble føringen, da David Silva spillede den engelske offensivspiller fri i feltet, og så kunne Sterling score sit femte Premier League-mål i denne sæson, som sender ham op på en delt førsteplads på topscorerlisten.

Harry Wilson fik dog skabt lidt spænding i opgøret med en reducering i første halvlegs overtid på et yderst smukt frispark, som havde skabt problemer for hvilken som helst målmand. Men efter pausen var Agüero igen på spil, og efter 64 minutter gjorde han det til 3-1.

Mere blev det ikke til, og Manchester City er dermed kommet godt tilbage på sporet igen i kampen om at genvinde mesterskabet. Nu er City-holdet på andenpladsen med to point op til Liverpool, der har maksimumpoint efter tre kampe.

Næste opgave for City er mod Brighton på hjemmebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...