• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Sylvester Guldberg Røn

Simeone kapitulerer: Ronaldo er verdens bedste

Foto: Getty Images

Atletico Madrid-træner Diego Simeone tager hatten af for Cristiano Ronaldos præstation tirsdag aften.

Af Sylvester Guldberg Røn

Atletico Madrid måtte tirsdag aften forlade årets Champions League, da Cristiano Ronaldo med et hattrick sendte madrilenerne ud af turneringen på trods af, at Atletico havde taget en flot 2-0 sejr i det første opgør. 

De kunne dog intet stille op overfor Cristiano Ronaldo tirsdag aften, der tilmed kvitterede med at efterligne Diego Simeones jubelscene fra det første opgør, da han hamrede det sidste søm i Atletico-kisten. Simeone selv letter på hatten for Ronaldo. 

- Cristiano Ronaldo er verdens bedste. Han kan finde de her præstationer frem på de allerstørste aftener. Han så, hvordan jeg gjorde på Wanda Metropolitano, og ligesom jeg gjorde, viste han karakter, siger Simeone til Sky Sports Italia ifølge Football Italia. 

Simeone er skuffet over at skulle forlade turneringen, men han erkender, at de simpelthen bare mødte et bedre hold på dagen. 

- Jeg synes ikke, at det her var vores værste præstation, og jeg så heller ikke spillere, der fralagde sig ansvar. Juventus spillede simpelthen bare bedre, og vi er nødt til at lykønske dem, siger Diego Simeone.

Atletico Madrid kan dermed fokusere på La Lige, hvor de i skrivende stund ligger på andenpladsen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.