Simon Kjær fik point med hjem mod Liverpool

Det lykkedes for Sevilla med Simon Kjær i startopstillingen at hente 2-2 på udebane mod Liverpool i Champions League onsdag aften.

Sevillas Simon Kjær havde inden holdets kamp i Champions League mod Liverpool fortalt, at han nok ikke ville få så meget støtte af sin familie i kampen, da de holder med Liverpool. Men det ser ud til, at han fik fundet et godt kompromis.

Kampen endte nemlig med 2-2 i en kamp, hvor tingene gik op og ned hele vejen igennem. Det var da også Sevilla, der kom bedst fra start, da Liverpools forsvarer Lovren koksede ved et indlæg, så Ben Yedder kunne gøre det til andalusisk føring.

Men så vendte kampen fuldstændig, og Liverpool maste hårdt på, mens Sevilla omvendt gik helt i stå. Derfor kunne Liverpool komme foran med 2-1 efter scoringer fra Firmino og Salah, hvor den sidste dog blev rettet af via Simon Kjærs fod, så den snød målmanden.

I første halvlegs slutning fik Liverpool tilmed straffespark, men her ramte Firmino stolpen. Det gav tilsyneladende Sevilla blod på tanden i anden halvleg, hvor de vågnede op og fik udlignet ved Correa efter 72 minutter.

Gruppens anden kamp var mellem Maribor og Spartak Moskva, som endte 1-1. I næste runde hedder kampene Spartak Moskva-Liverpool og Sevilla-Maribor i en pulje, hvor alle er på ét point efter første kamp.