• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Dehn

Skadet Kjær misser Sevillas Liverpool-brag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En mindre skade i låret holder landsholdsanfører Simon Kjær ude, når Sevilla møder Liverpool i aften. Til gengæld er Michael Krohn-Dehli i spaniernes Champions League-trup.

Af Anders Dehn

I aften skulle Simon Kjær have spillet en af sæsonens formentlig sjoveste kampe. For landsholdsanføreren er vokset op med en far og øvrig familie, der er dedikerede Liverpool-fans, og den engelske traditionsklub er netop modstanderen klokken 20.45.

Forud for han og Sevillas møde med The Reds i september, fortalte han følgende.

- En del af min familie er livslange, dedikerede Liverpool-tilhængere, så jeg er ikke helt sikker på, at de vil støtte mig 100 procent i den her kamp. Da jeg spillede for Danmark mod England, tvang min far mig praktisk talt til at bytte trøjer med Steven Gerrard - så han kunne få den.

Desværre for Kjær kommer han ikke i kamp i denne omgang, da han sidder ude med en mindre skade i sit venstre lår. Det fortæller Sevilla på klubbens hjemmeside.

Kjær kan dog glæde sig over, at han allerede har prøvet at spille mod Liverpool én gang i denne sæson, da han og Sevilla fik 2-2 med hjem fra Anfield den første spillerunde i Champions League. Forud for denne femte runde ligger Sevilla på andenpladsen i gruppe E ét point efter netop Liverpool.

Mens Simon Kjær må se til fra tribunen, er Michael Krohn-Dehli en del af Sevillas trup. Han har hidtil fået 13 kampe i alle turneringer i denne sæson, heraf to i Champions League. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020