• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Mads Aagurd

Skuffet Bernardeschi tror på snarlig triumf: Champions League ender i Torino

Skuffet Bernardeschi tror på snarlig triumf: Champions League ender i Torino
Foto: Getty Images

Det blev ikke i denne sæson, at Juventus skulle vinde Champions League, men ifølge Federico Bernardeschi sker det snart.

Af Mads Aagurd

Juventus var forud for tirsdag aftens Champions League-exit blandt de klare favoritter til at snuppe titlen. Det skulle ikke være i denne omgang, men Juventus-profil Federico Bernardeschi tror på, at det sker meget snart.

- Jeg tror, at præsidenten vil bygge et projekt for at vinde Champions League ligesom de foregående år. Jeg tror på, at Champions League ender i Torino. Hvis ikke det bliver næste år, så bliver det året efter. Det kommer, siger han til Sky Sport Italia.

I sommer investerede den italienske storklub i Cristiano Ronaldo, som skulle være en katalysator for, at Juventus endelig skulle stå øverst på sejrsskamlen i Champions League, men den plan forpurrede et ungt Ajax-hold.

På trods af skuffelsen over at ryge ud af Champions League kan Juventus glæde sig over, at de stort set har sikret endnu en Serie A-triumf. Med seks kampe igen fører storklubben med 17 point ned til Napoli, som kun matematisk har en chance.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.