• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Kristian Porse

Skuffet Eriksen om finalenederlag: Vi er ikke kyniske nok

Christian Eriksen var skuffet efter nederlaget til Liverpool i gårsdagens Champions League-finale, hvor han mener, at Tottenham-mandskabet manglede kynisme.

Af Kristian Porse

Lørdag dannede Wanda Metropolitano rammerne for dette års Champions League-finale, hvor Liverpool endte med at trække sig sejrrigt ud af opgøret, da de slog Tottenham 2-0. 

Merseyside-klubben kom allerede foran efter to minutters spil, da de blev tildelt et straffespark, som Mohamed Salah scorede på. Danske Christian Eriksen spillede samtlige minutter i finalen for Tottenham, og han var naturligvis skuffet efter kampen. Ifølge midtbanespilleren var det særligt det første mål, der fik betydning for kampens forløb. 

- Først og fremmest er vi stolte over, at vi er nået så langt. Men selvfølgelig når vi så får en på nøden efter to minutter, og får et straffe imod, jamen så er der meget vi skal indhente, og vi havde egentlig chancerne til det, synes jeg, i store dele af kampen, men altså Liverpool, efter de kom foran 1-0, stod egentlig bare og ventede, og det gjorde det svært for os, siger han til TV3 Sport. 

Christian Eriksen slog samtidig fast, at det var kynismen, der manglede for Tottenham-mandskabet.

- Jeg synes i det hele taget, at vi spiller en okay kamp, vi er bare ikke kyniske nok, siger han til TV3 Sport. 

Danskeren har kun et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, og han er op til flere gange blevet rygtet væk fra klubben i det kommende transfervindue. Efter finalen havde han dog intet nyt at bringe om fremtiden. 

Superliga

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udeban...

Mere Superliga

Fokus