• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Robin Ettinger-Erichsen

Slagen Piqué lykønsker Juventus: De kan tage titlen

Barcelona røg i går ud af Champions League, og selvom Gerard Piqué gerne ville have slået italienske Juventus, lykønsker han dem nu i resten af turneringen.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Det var et slagent FC Barcelona-mandskab, som i går måtte se sig slået ud af Champions League. Kvartfinalerne mod Juventus blev stoppestedet for den spanske storklub, der over to kampe måtte se sig slået med samlet 3-0 - samme resultat som det første opgør i Italien blev. Returopgøret i går blev derfor 0-0, og det kunne Gerard Piqué hverken gøre fra eller til for.

Men den spanske forsvarsspiller holder hovedet højt og kommer med positive ord til sin italienske bøddel.

- Det er et godt hold, der generelt har været lidt bedre og derfor fortjener at gå videre. Jeg ønsker dem det bedste, fordi de kan tage title. Vi skabte chancer, men lidt efter lidt blev udfordringen større og større, siger han til Marca.com.

I kampen havde Juventus blot 39 procents boldbesiddelse, men det så ud til at passe dem ganske fint. En god defensiv var nok til at slå Barcelona ud efter to kampe.

- De er italienere, så de ved, hvordan man forsvarer godt. De er specialister i det. De kom for at spille deres form for fodbold, og det lykkedes de med.

Med exittet fra Champions League kan Barcelona nu koncentrere sig om den hjemlige liga, og her må de ikke hænge med hovederne for længe. Allerede på søndag venter et opgør mod Real Madrid, som meget vel kan blive afgørende for, hvem der vinder det spanske mesterskab.

Piqué udtaler dog, at fans og tilskuere ikke skal forvente at se et Barcelona-mandskab, der spiller som om, de ikke lige er røget ud af Champions League.

- Vi er mennesker, så selvfølgelig kommer det til at have en effekt på os, men vi skal forsøge at gøre den så lille som mulig. Vi skal konkurrere og prøve at vinde. I de seneste par år har vi gjort det godt, så selvom vi ikke er på vores bedste, kan vi vinde.

Kampen søndag mod rivalerne spilles på Barcelonas hjemmebane, og kampen fløjtes op klokken 20.45.

Superliga

Mere Superliga

Fokus