Smal Chelsea-sejr i Lille - Ajax storsejrede over Valencia

Andreas Christensen så hele kampen fra bænken, da Chelsea onsdag vandt 1-2 over Lille på en sen scoring af Willian. Ajax vandt 0-3 over Daniel Wass og Valencia.

Andreas Christensen startede på bænken og forblev her igennem hele opgøret, da Chelsea onsdag aften skulle forsøge at rejse sig efter nederlaget til Valencia i første Champions League-gruppekamp.

Englænderne gæstede de franske vicemestre fra Lille, og forsvarsspilleren kunne efter 22 minutter se Tammy Abraham bringe englænderne foran på oplæg fra Fikayo Tomori, som startede i midterforsvaret i stedet for Christensen.

Victor Osimhen fik dog udlignet 11 minutter senere, og 1-1 var også stillingen ved pausen.

I anden halvleg havde gæsterne svært ved at bringe sig foran på ny, og Frank Lampard måtte vente indtil det 78. minut, før han kunne se Willian flugte 1-2-scoringen ind efter en assist fra Callum Hudson-Odoi, der var blevet indskiftet omkring ti minutter forinden.

Brasilianeren endte også med at blive matchvinder og sikrede dermed Chelsea tre vigtige point.

I gruppens anden kamp spillede Daniel Wass alle 90 minutter, da Valencia tabte stort til Ajax. Hakim Ziyech, Quincy Promes og Donny van de Beek scorede målene. Dani Parejo misbrugte inden 0-2-scoringen et straffespark for de spanske værter.

I Rusland fik Zenit besøg af Benfica, og her blev det til en sikker sejr for hjemmeholdet. Artem Dzyuba gjorde det til 1-0 inden pausen, og Ruben Dias lavede selvmål for portugiserne efter 70 minutter. Kort efter blev det til 3-0 ved Sardar Azmoun, inden Raul De Tomas fik reduceret godt fem minutter før tid.