• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Sylvester Guldberg Røn

Solskjær inden PSG: Vi har set frem til disse aftener

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har set frem til de store europæiske aftener på Old Trafford.

Af Sylvester Guldberg Røn

Det kan efterhånden ikke været gået nogens næse forbi, at Ole Gunnar Solskjær har været en kæmpe succes i Manchester United. Nordmanden er ubesejret i sine 11 kampe i spidsen for klubben, og ti af kampene er blevet vundet. 

Tirsdag aften venter den første opgave i Champions League for Solskjær som United-manager, og i den forbindelse tænker han tilbage på sin egen tid i United-trøjen.

- Vi ser frem til den her kamp. Både fansene og spillerne har set frem til det længe, fordi de her aftener er helt specielle. Min sidste var, da vi slog Roma med 7-1 i april 2007. Jeg blev skiftet ind, og det var en klassisk Old Trafford-aften, sagde Ole Gunnar Solskjær på mandagens pressemøde.

Solskjær havde Sir Alex Ferguson som manager, og han håber at kunne genskabe den selvtillid, som den skotske manager gav holdet dengang. 

- Vi havde tabte 2-1 på udebane, men Sir Alex var glad. Han sagde, at vi bare ville vinde på hjemmebane. Han troede så meget på os. Jeg vil have mine spillere til at gå ind til denne kamp med samme selvtillid og virkelig nyde kampen, sagde Solskjær. 

Manchester United og PSG tørner sammen på Old Trafford tirsdag aften kl 21.00. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.