Splittet Zidane: Vi fortjente at vinde

Real Madrid-træner Zinedine Zidane var tilfreds med alt, han så tirsdag aften - undtaget resultatet

Real Madrid var på vej mod en sejr over Paris Saint-Germain i Champions League tirsdag aften, men måtte nøjes med et enkelt point. Karim Benzema scorede til 1-0 i første halvleg, og da den franske angriber fordoblede føringen med lidt over ti minutter igen, lignede det en sejr til Kongeklubben.

Men, med to mål på tre minutter af Kylian Mbappé og Pablo Sarabia kom Paris Saint-Germain tilbage og sørgede for en pointdeling.

Ikke desto mindre var en en hovedsaligt tilfreds Real Madrid-træner Zinedine Zidane, som efterfølgende evaluerede kampen. Faktisk var resultatet det eneste, som han ikke var glad for. Det udtalte han efter opgøret ifølge Marca.

- Jeg kunne lide det hele, alting og fra alle. Med attituden og det gode spil var det en forestilling. De (PSG, red.) spillede også rigtig godt. I sidste ende tager vi til takke med at have spillet en god kamp. Vi forbedrer os stadig, og det er det vigtigste. Spillerne fortjente at vinde. Det kan jeg ikke lide at sige, for du skal spille i 90 minutter, men med den kamp vi spillede...

Begge hold kan glæde sig over at være videre fra gruppespillet, og det er også allerede afgjort, at Paris Saint-Germain ender som gruppevindere, mens Real Madrid tager sig af andenpladsen.