• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Spurs-manager om Eriksen: Gider ikke at bruge tid på det

Christian Eriksen rygtes stadig på vej væk fra Tottenham denne sommer, men det er ikke noget, som Spurs-manager Mauricio Pochettino vil bruge energi på. I hvert fald ikke offentligt.

Af clbold.dk

Tottenham har hentet en del spillere i dette transfervindue. Blandt dem Ryan Sessegnon og Real Betis-spilleren Giovani Lo Celso, og det kunne godt dufte lidt af, at Christian Eriksen skal væk senere i transfervinduet.

Noget andet er dog de spillere, der er kommet ind, og tilgangene glæder Tottenham-træner Mauricio Pochettino:

- Jeg er rigtig glad for transfervinduet. I var glad for mit hold før, men nu har vi fået yderligere et par spillere ind, der kan hjælpe os med at opnå de ting, vi gerne vil. Vores konkurrenter har hentet spillere løbende, hvor vi har været mere stille. Nu følte jeg dog, at det var tiden til et par nye ansigter, siger Mauricio Pochettino til Sky Sports.

Han nægter desuden at kommentere på rygterne om et muligt exit for danske Christian Eriksen:

- Det er ikke tiden til at tale om personlige situationer. Det er alt sammen rygter, og vi kan ikke spilde tid på hvert eneste rygte. De spillere, der er her, er jeg mere end glad for at have. Men selvfølgelig er det ikke optimalt, at de andre ligaer har 20 dage mere i transfervinduet end os, mener Spurs-manageren.

Christian Eriksen rygtes især til den spanske hovedstad, hvor der er tvivl mellem Real- og Atletico Madrid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.