• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Sylvester Guldberg Røn

Steven Gerrard: Jeg var stolt, da Henderson løftede trofæet

Foto: Getty Images

Liverpool-koryfæet Steven Gerrard var enormt stolt over både Liverpool og Jordan Hendersons præstation i Champions League-finalen

Af Sylvester Guldberg Røn

Liverpool tog lørdag aften deres sjette titel nogensinde i Europas fineste klubturnering, da de besejrede Tottenham med 2-0 i årets Champions League-finale. Det var desuden andet i år træk, at Liverpool var i finalen. 

Jordan Henderson fik som anfører æren af at løfte trofæet mod nattehimmelen i Madrid. På tribunen stod hans tidligere midtbanekollega og Liverpool-anfører, Steven Gerrard, og han var meget stolt. Både over Liverpool og Jordan Henderson. 

- Da Jordan Henderson løftede trofæet over hovedet, følte jeg en enorm stolthed. Jeg var stolt over, at Liverpool er tilbage på den europæiske trone, og jeg er i særdeleshed stolt over Jordan. Jeg ved, hvor meget han arbejder, og hvor hårdt han kæmper. Han er definitionen på professionel, siger Gerrard ifølge The Times. 

Roserne til Jordan Henderson stopper ikke der. 

- Han er så uselvisk. Han er den type, der altid putter sig selv bag i køen, fordi han tager sig af alle andre. Han sætter altid Jordan Henderson til sidst, siger Steven Gerrard.

Steven Gerrard er i dag manager i skotske Glasgow Rangers. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.