Straffe sikrer Liverpool sejr over Tottenham

På et straffespark sikrede Mohammed Salah Liverpool sejren på 2-1 over Tottenham.

Liverpool smed point for første gang i sæsonen i sidste runde, så de skulle forsøge at komme tilbage på vindersporet hjemme mod Tottenham, som har haft en meget blandet start på sæsonen.

Og det skulle blive en sindssyg start. Først var Liverpool ved at få en chance, men så løb Heung-min Son op i den anden ende og ramte stolpen. Bolden faldt ned til Harry Kane, der headede i mål til 1-0 efter bare et enkelt minut.

Derfor lagde Liverpool et om muligt endnu højere pres, og det virkede blot som et spørgsmål om tid, før de fik hul på bylden. Tottenham havde dog også farlige kontrastød.

Udeholdet var ved at få en utrolig start på anden halvleg også, da Heung-min Son kom fri efter 48 minutter, men han afsluttede på overliggeren, efter han ellers havde driblet uden om målmanden.

I stedet kom Liverpool tilbage på lidt af en sjældenhed. Det var nemlig kaptajn Jordan Henderson, som med venstreskøjten fik bolden i nettet til 1-1.

Efter målet fortsatte Liverpool med at dominere, og med et kvarter tilbage begik Serge Aurier straffe ved at sparke Sadio Mané ned. Mohammed Salah skulle eksekvere, og han sparkede den knaldhårdt i mål.

Tottenham forsøgte at svare tilbage, men Liverpool kørte sejren på 2-1 hjem.

Dermed har Liverpool nu igen seks point ned til Manchester City.