• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Morten Jørgensen

Suarez siger undskyld: Vi var ikke et hold

Luis Suarez har undskyldt for Barcelona-spillernes præstation i Champions League-kampen mod Liverpool.

Af Morten Jørgensen

Europæiske aftener på Anfield har det med at være magiske, og en af dem fandt sted tirsdag aften.

Her leverede Liverpool et historisk resultat ved at besejre Barcelona 4-0 efter at have tabt den første kamp med 3-0. Derfor er the Reds nu klar til Champions League-finalen, mens Barcelona-spillerne slukørede kan se frem mod sæsonens sidste tre kampe.

Efter kampen var Luis Suarez helt nede i kulkælderen, og den tidligere Liverpool-angriber måtte give en undskyldning, efter Barcelona for andet år i træk har sat en stor føring over styr i turneringen.

- Vi skal igennem en masse selvkritik. Det er anden gang, at det sker for os. Vi må ikke lave den slags fejl to år i træk. Vi må bebrejde os selv for det, vi gør forkert, og for at tænke, at alt var færdigt.

- Vi er dem, der spiller. Træneren lagde den samme taktik som i første kamp. Vi, spillerne, skal være selvbevidste. Vi er dem, der spiller. Vi skal undskylde for attituden. Vi var ikke et hold. Overfor vores familier, børn og fans skal vi bede om tilgivelse. Det må ikke være sådan, at vi indkasserer to mål på et minut.

- Ved det fjerde mål lignede vi en flok ungdomsspillere. Vi skal forstå al den kritik, der vil regne over os, sagde Luis Suarez efter kampen ifølge Goal.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.